Patrik Asplund Stenseth (f.1990) er hjernen bak Olav den Heldige konseptet. Han fikk sin bachelor i teaterproduksjon og skuespillerfag ved HiNT i 2014, og er nå ansatt ved Teater Ibsen tom. våren 2019. Han har tidligere vært engasjert som skuespiller ved Scenekunst Østfold (2014-2016) og jobbet ved det tyske teatret Junges Ensamble Stuttgart (2016-2018).  Han har med Sceneimpuls produsert og medvirket i ”Olav den Heldige og Lykkesverdet” siden sommeren 2011, ”Skatten på Sjørøverøya” i Fredrikstad i 2012, og «Flukten fra Julestjernen» i 2014. Han hadde sin regidebut med "Natt i Nisseland" i 2016.

Patrik er også initiativtaker til den nordiske teaterfestivalen FESTiBORG i Sarpsborg - som ble avholdt i august 2014, januar 2015, og sist gang i august 2016 (www.festiborg.no). 

Patrik har medvirket i samtlige forestillinger av Olav den Heldige siden 2011. 2018 blir hans første år som regissør av spelet. 

Andreas Humlekjær (f.1989). Skuespiller fra teaterutdanningen ved HINT som har jobbet ved Riksteatret og Trønderlag Teater. Av prosjekter han har medvirket i kan vi nevne "Olav den heldige - Genesis", Stille Disco Bay, Natt i Nisseland, Olav den heldige og lykkesverdet, Fru Guri, Peer, du lyver! , I ilden og Ekspedisjon Ingenmannsland. Han har også komponert musikk til flere teaterproduksjoner. Han er en av de kunstneriske lederne i teaterkompaniet Madam Pysj.

Andreas Humlekjær har medvirket i "Olav den heldige og Lykkesverdet vol. 1.". Regiassistent "Olav den Heldige og Lykkesverdet" anno. 2016. "Olav den Heldige - Genesis" og "Olav den Heldige og Ranes hemmelighet" som skuespiller og komponist.

Gard Bjørnstjerne Eidsvold har arbeidet som skuespiller siden 1988 og deltatt i nærmere førti teaterproduksjoner og femti filmer i store og mindre roller.. 

Eidsvold er også regissør, scenograf og manusforfatter. Høsten 2014 hadde han blant annet regi på teater Innlandets kritikerroste «Inntrengerne». Han vant Gullruten som beste skuespiller i 2010. Eidsvold har vært knyttet til Teater Ibsen, Agder Teater, Oslo Nye Teater, Det Norske Teatret og Nationaltheatret fra 1998 til 2009. Eidsvold stiftet i 1996 Oslo Moderne Teater, som har produsert seks teaterproduksjoner. Eidsvold vant i 1998 Heddaprisen for beste forestilling sammen med Yngve Sundvor for Sult i et samarbeide mellom Nationaltheatret og Oslo Moderne Teater. Gard blir å se som selveste Doktor Proktor i filmen som har premiere 16. okt 2015. Gard er en av grunnleggerne av Statsteatret (www.statsteatret.no).

Gard har medvirket i "Olav den Heldige og Lykkesverdet" i 2013 som Rane den Vidfårle samt regi. Han hadde forøvrig regi fra 2014-2016. Gard er en av de som holder dette prosjektet tett til sitt bryst og er en "Heldig"-mann.  

Christian Lamøy Stahr er en komponist, arrangør og pianist fra Sarpsborg, og bor i Brooklyn. Han har en MFA i komposisjon for musikkteater fra Tisch School of the Arts, NYU, komposisjon og orkestrering fra Musikkhøyskolen og Universitet i Oslo. Han har bl.a. vært kapellmester for Burning Coal Theatre’s produksjon av “Sunday in the Park with George” og pianist for US premieren av Lee Halls stykke “Spoonface Steinberg” ved samme teater. I tillegg har han vært arrangør og pianist for komponist Ron Passaro og hans musikal “The Queen of Mean”, pianist for Dramatists Guild of America og skrevet musikk til kortfilmer og web serier. Han komponerte også musikken til musikalen “4 Real” med tekst av Silje L. Waters, og komponerte og arrangerte musikken til åpningsseremonien til Winter Classic i Fredrikstad. For tiden orkestrerer han musikalen “Queendom” i Minneapolis, og skriver musikken til musikalene “The Wonderful World of Dana” og “Anne Bonney” med libretto av Scout Storey og “Letter from Aslak” og “Himmelvei” med libretto av Hilde Skappel.

www.stahrmusic.com

Stahr har medvirket i  i "Olav den Heldige og Lykkesverdet vol. 1." og komponert musikken til "Olav den Heldige og Lykkesverdet" 2013-2016.

 

Robin A. Eriksen er en regissør fra Fredrikstad som deler virket sitt mellom USA og Norge. Han er utdannet skuespiller ved The American Academy of Dramatic Arts i New York, har en bachelorgrad i teatervitenskap fra Universitetet i Oslo og har nylig fullført en mastergrad i regi ved Columbia University, også i New York hvor han for tiden er bosatt. Etter lang fartstid i teatret har han de senere årene fokusert seg inn på sceneinstruksjon og har funnet sitt hjem i skapelsen av sceniske bilder og i kommunikasjonen med skuespillere og designere. I 2018 vil han blant annet ha regiansvar for deler av underholdningstilbudet i Dyreparken i Kristiansand. 

Robin har medvirket i "Olav den Heldige og Lykkevserdet vol. 1" i utvikling av manus og regi.

Frank Kjosås er fast ansatt ved Det norske teatret. Frank Kjosås er kjent fra en rekke teater-, film- og tv-roller. Blant annet fra NRK-seriene «Kampen om tungtvannet» og «Halvbroren», som han ble belønnet med prisen for beste mannlige skuespiller under Gullruten i 2013. Utdannet ved Teaterhøgskolen i Oslo. 

Frank medvirket i "Olav den heldige - Genesis" i 2017 som regissør.